fbpx

MIJN NAAM IS SANAA

Als coach en hypnotherapeut is het mijn missie om jou te helpen weer voeling te krijgen met jezelf.

Door het pad van mijn leven heb ik zelf ervaren hoe het is om vast te zitten, te voelen dat ik het anders wilde maar niet wist hoe. Ik weet waar je zit en hoe je je voelt.

Gelukkig weet ik ondertussen wél hoe je jezelf kan bevrijden uit de gevangenis die je voor jezelf bouwt en ten volle kunt leven vanuit jouw kern, 100% als jezelf.


TOEN IK 20 WAS, MOEST IK TROUWEN

Het huwelijk bleef niet duren. 

Op mijn 26ste  werd ik alleenstaande mama met een zoontje van 6 jaar. Na die eerste echtscheiding twijfelde ik niet en schreef me in voor een universitaire studie aan de VUB.

                           

Een aantal jaar later trouwde ik opnieuw, nu geen gearrangeerd huwelijk maar een verstandshuwelijk. Wat mij ook niet bracht waar ik op hoopte.  

Opnieuw een echtscheiding nu met een dochtertje van 4 jaar erbij.


Persoonlijke ontwikkeling kreeg nog meer prioriteit.

De steeds terugkerende patronen, de vele acties die ik ondernam - maar de kleine stapjes vooruitgang die ik boekte - deden mij dieper nadenken over mijn leven.

Wat zijn mijn verwachtingen, mijn doelstellingen en wat is de zin van het leven?

Wat wil ik nu echt?

Na mijn eerste echtscheiding heb ik mij gespecialiseerd in familiale bemiddeling. Na mijn 2e in coaching en later in hypnosetherapie.

Na iedere echtscheiding was ik vooral terug op zoek naar mezelf. Dit is wat we doen na een crisis: we staan stil en reflecteren over  wat er eigenlijk allemaal toe doet in ons leven.

Door al deze ervaringen heb ik mijn authentieke zelf herontdekt. Ik weet nu wie ik ben en wat ik wil.


Alles begint bij jezelf

Ik weet ondertussen dat toeval niet bestaat. Tijdens mijn opleiding tot Heal Your Life teacher heb ik geleerd dat alles begint bij jezelf, ook de liefde. Je kunt niet verwachten dat een ander je lief heeft en alles voor je doet, als jij dat niet eens voor jezelf doet.

Het is aan jou om eerst te ontdekken wie je bent en wat je écht wilt.

Door de unieke combinatie die ik bied als coach en hypnosetherapeute, ben ik de geknipte persoon om je te begeleiden naar een leven dat 100% van jou is.

Een leven waar jij ook terug je authentieke zelf kan zijn. Een leven waar jij stil staat bij hetgeen je voldoening geeft en echt bij je past.

Heb jij het ook gehad om maar dingen te volgen omdat anderen het goed voor je vinden?

Dan ben ik de geknipte persoon om je daarvan af te helpen.

Wat anderen zeggen:

"

Sanaa is een toffe coach met een warme persoonlijkheid. Met haar open houding begeleidt ze je naar je pad van bewustwording zodat je je mooiste leven kunt leven!


Margreet 


"

Sanaa is een fantastische persoon, een perfecte coach. Deed het Heal Your Life weekend bij haar en zou dit iedereen aanraden. Zalig thuis komen!


Kathleen


"

De kennismaking met de filosofie van Louise Hay was bijzonder geslaagd. Tijdens een 4-tal sessies maakten we kennis met de aspecten van de leer van Louise Hay die helpen om te gaan met weerstand en negatieve gevoelens. 

De wijze waarop Sanaa het onderzoeken en accepteren van dit toch moeilijk onderwerp introduceert slaat in. Zij anticipeert zeer genuanceerd en leert je ervaringsgericht affirmeren. Dit smaakt naar meer!


Liesbeth


Lees mijn blogs

Blog Posts

Verander je denken 

en je leven verandert!