fbpx

Disclaimer

Website: https://yourlifeacademy.be en alle onderliggende pagina’s;

Gebruiker: bezoekers van de website;

Bedrijf: YOURLIFEACADEMY de bevoegde uitgever van de webpagina;

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

De inhoud van deze website, met inbegrip van de naam, logo’s, tekeningen, of bedrijfsnamen, teksten, beelden, blogartikelen e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan YourLifeAcademy of rechthoudende derden.

YourLifeAcademy werkt de inhoud van de website regelmatig bij om de informatie volledig, juist en up-to-date te houden. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig is of onjuistheden bevat. Indien dat zo is, zal YourLifeAcademy de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

Mocht je onjuistheden vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan je de beheerder van de site contacteren.(Sanaa Naït Chrif)

YourLifeAcademy geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

YourLifeAcademy geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor eventuele schade, die direct of indirect zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van onze website.

YourLifeAcademy kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere websites en pagina’s van externe waar via hyperlinks naar verwezen wordt. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

YourLifeAcademy kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

YourLifeAcademy kan de inhoud van de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment zonder aankondiging aanpassen, veranderen of beëindigen.

YourLifeAcademy kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op/ van haar website.

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie die gegeven wordt op onze website.