IK ben goed genoeg!

"boost tijdens deze  3-daagse je ZELFVERTROUWEN en voel je voor de rest van je leven meer dan goed genoeg". 

 Herken jij jezelf in minstens 3 van deze uitspraken ?  

 • Je hebt vaak een onvervuld gevoel.
 • Je denkt vaak: 'Is dit het nu?'
 • Je hebt het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven, maar je weet niet wat.
 • Gepieker houd je vaak wakker.
 • Je cijfert jezelf vaak weg.
 • Je maakt je zorgen over je toekomst of verleden.

 • Je bent soms  jaloers op anderen omdat zij wel gelukkig leven leiden.
 • Je begint je dag met een zwaar gevoel.Blijft er geen tijd over voor de dingen die jij graag wilt doen?
 • Aan jouw to do list lijkt nooit een einde te komen.
 • Er blijft geen tijd over om de dingen te doen die je gelukkig maken.
 • Je vindt het moeilijk om een compliment te aanvaarden.
 • Je hebt het gevoel dat alles een strijd is en niets vanzelf gaat.

Herkende je jezelf in minstens 3 van bovenstaande uitspraken? 

Dan is het NU tijd voor VERANDERING!


Ik begrijp je hélemaal.

Ik was namelijk net zoals jij. Ik voelde me gevangen in de ratrace van het leven. Ik leefde op automatische piloot. Dagen vlogen voorbij zonder dat er tijd was om te genieten.

Mijn leven bestond enkel uit eten, slapen en werken. Ik voelde me ongelukkig en onvervuld en gaf anderen de schuld van mijn sombere leefomstandigheden.

Door het idee dat mijn probleem bij andere mensen lag, probeerde ik dan ook vooral het gedrag van anderen te veranderen. Dat kostte mij enorm veel energie en moeite. Bovendien behaalde ik ook niet het gewenste resultaat.

Het échte probleem was dat ik mezelf niet naar waarde schatte en doelloos en onbewust leefde in teken van anderen. Dit werd een vicieuze cirkel. Ik gaf mijn laatste energie aan dingen die mij niet gelukkig maakte en hierdoor bleef ik zonder energie achter om iets aan mijn situatie te veranderen. Ook dat maakte mij uiteraard ongelukkig.

Ik herkende mezelf niet meer en geraakte alsmaar verder van mezelf verwijderd.

Dit had niet enkel invloed op mijn levensvreugde en gezondheid, maar ook op mijn werk, gezin en al mijn relaties.

Tot ik besloot het roer van mijn leven om te gooien. Ik geloofde er eindelijk in dat er veel meer mogelijk was voor mij als ik zelf de juiste mindset creëerde.

WAT ALS jij ...

 •  het gepieker zou kunnen stoppen?
 •  kan vertrouwen op je eigen intuïtie want die vertelt je wat goed voor je is. 
 • Je verlost kan worden van dingen die moeten.
 • Je dag kan zeggen aan energievreters zodat je ruimte krijgt voor energiegevers.
 • Je terug met plezier in het leven kan staan.
 • Je opnieuw bestuurder kan zijn van je eigen leven.

Dan weet je 'Ik ben goed genoeg'!

WANNEER jij daar klaar voor bent is het tijd om te weten 'ook ik ben goed genoeg' !

Dus ontwikkelde ik het programma 'ik ben goed genoeg'.

Een 2.5-daagse transformerende workshop, zodat jij de rest van je leven weet 'ik ben goed genoeg'

Met deze online training 'Jij bent Goed Genoeg' onderga je een intens proces naar positieve verandering.

Met deze workshop 'Ik ben Goed Genoeg' onderga je een intens proces naar positieve verandering


Je voelt je zelfverzekerd want je weet dat je Goed Genoeg bent, altijd en overal! Hierdoor ga je niets meer willen doen om je te 'bewijzen' maar doe je wat jij zelf nodig vindt


Je ziet jezelf graag en je durft jezelf op de eerste plaats te zetten zonder schuldgevoel, hierdoor wordt zelfzorg een dagelijks gewoonte. Je geeft jezelf aandacht, erkenning en liefde waardoor je het ook veel makkelijker van anderen kan ontvangen. 

Je weet duidelijk waar je nu staat en waar je heen wilt. Hierdoor weet je telkens welke stap je  kan zetten om je doelen te bereiken en je mooiste leven te leiden.

Je hebt meer vertrouwen in jezelf en in het leven. Leven vanuit vertrouwen wordt jouw nieuwe levensmotto. 

Je leert en erkent hoe je gedachten, overtuigingen en emoties een impact hebben op je leven. Het zijn vooral de emoties die je vaak onbewust gekoppeld hebt aan een herinnering die je vandaag de dag nog tegen houden om je mooiste leven te leiden. Door hypnose en EFT ga je deze emoties leren loslaten zodat deze herinneringen je niet verder belemmeren. Je bent je NIET je verleden. 

Je begrijpt jezelf veel beter waardoor het ook gemakkelijker is voor anderen om je te begrijpen. Hierdoor communiceer je gemakkelijker en veel vlotter zonder eerst te moeten piekeren hoe het bij een ander kan overkomen. 

Je weet welke personen je energie geven en degene die enkel maar energie kosten, hierdoor ben je selectiever in je contacten en trek je de juiste personen aan. 

Je hebt meer contact met jezelf waardoor je elk gevoel toelaat en omarmt. Hierdoor kan je alle gevoelens toelaten. Je  schaamt je er niet om en verbergt niet meer als je boos of verdrietig bent. Je hoeft je hierdoor niet meer te troosten met eten en je neemt een stukje chocolade omdat je er echt van kan genieten ;) 

Je zegt je mening wanneer jij dat nodig vindt en dit op een constructieve manier waardoor jij je gehoord voelt. Je spreekt vanuit je gevoel en hebt geen behoefte om jezelf te verdedigen want je weet waar je voor staat. 

Je geniet van alles wat je hebt en vooral van de kleine dingen zoals een wandeling in de natuur, een kopje koffie met een vriendin. Hierdoor ga je jouw geluk niet meer buiten jezelf zoeken maar vind je het in jezelf. 

Met de aangereikte tools en oefeningen ben je in staat om jouw negatieve  gedachten en gewoontes makkelijk te veranderen.

Door de groepshypnosesessies pak je je stress aan waardoor je stress verlaagt wordt. Je weet ook duidelijk wat doen bij toekomstige stresspieken. 

Wil jij dit leven leiden en houden van je leven?

'Ik ben Goed Genoeg' workshop


Leer in slechts 2.5 dagen de regie over je leven weer in handen nemen met ‘ Ik ben goed genoeg’ workshop. Zeg maar dag aan al je vastgeroeste, beperkende gedachten en blokkades en omarm alle positieve overtuigingen die je hiervoor in de plaats krijgt. Deze workshop is perfect wanneer je aan jezelf wil werken, meer zelfvertrouwen wil krijgen en je simpelweg gelukkiger wil voelen in je eigen leven. Je verwerft baanbrekende, nieuwe inzichten en ik reik je tools en oefeningen aan die je heel eenvoudig kan toepassen in je dagelijkse leven waardoor je jezelf overal meer dan goed genoeg gaat voelen.


Enter your text here...

De workshop zal doorgaan van 4 maart t.e.m 6 maart

vrijdag 4/3 van 18:30 tot 21.30

zaterdag en zondag 5 en 6/3 van 9:30 tot 18u


Ben jij klaar voor dit intens proces op weg naar je échte zelf?

Ben jij klaar om je zelfvertrouwen een boost te geven en je echt altijd

goed genoeg te voelen?

Is je antwoord 2 x JA!

Waarom dit een echt voordeel is voor jou.

Al die jaren heb ik ontelbaar veel trainingen, workshops, coaching gevolgd.

Ik investeerde duizenden euro's in het verwerven van de kennis, de wijsheden die ik vandaag de dag bezit en door geef aan jou. En ik wil je echt uitnodigen om dit te zien als een investering en niet als een kost.

Sta eens even stil bij wat het je allemaal zou opleveren als je dit allemaal wist en wat het je gaat kosten als je nu niets verandert. Sta daar eens echt even bij stil. Ik heb dus duizenden euro's geïnvesteerd, dus ik weet hoe spannend het is om in jezelf te investeren. En juist omdat het mij zoveel heeft opgeleverd vraag ik er nu geen duizenden euro's voor.

De waarde van deze workshop is maar liefst €2999 euro En als jij je nu inschrijft tijdens deze ronde volg je de workshop voor slechts €555

De thema's die je leven voorgoed zullen veranderen.

1

Het menselijk brein


Je hoorde vast wel een keertje vertellen dat ‘je bent wat je denkt’. Helaas zijn onze gedachten vaak negatief. We maken ons zorgen, we hebben stress en we piekeren. Maar waar komen deze gedachten nu vandaan?

En belangrijker, hoe kan je dingen denken die je vooruit helpen? 

Tijdens de workshop leer je waar je gedachten vandaan komen en hoe deze gedachten positief kan beïnvloeden. Natuurlijk zijn al deze negatieve gedachten zijn er niet op een dag gekomen en gaan ze dus ook niet op één dag verdwijnen. Dit pakken we stap voor stap aan.


Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord dat  

2

Weerstand herkennen en negatieve boodschappen veranderen


Vaak hebben we geleerd om negatieve emoties op te kroppen. Tijdens deze driedaagse workshop leer je door praktische oefeningen en meditaties te accepteren dat negatieve emoties er nu eenmaal zijn. Ze hoeven alleen niet je leven te beheersen, dat is niet behulpzaam. Dus leer je dat je emoties er met een reden zijn, dat je ze kan en mag doorvoelen. 

3

Affirmeren en visualiseren

De ideëen, meningen en overtuigingen die je meekrijgt vanuit je omgeving sla je-bewust en onbewust op in je systeem. Deze aangeleerde normen en waarden bepalen je doen en laten. Helaas zijn dat vaak ook negatieve of kortzichtige denkwijzen en overtuigingen die je niet verder helpen in het leven. Tijdens onze workshop gaan we met korte, krachtige positieve zinnen jezelf als het ware herprogrammeren. We zeggen vaarwel aan de negatieve overtuigingen en maken plaats voor een meer positieve mindset. Deze affirmaties zijn een belangrijk element. Daarom gaan we je ook aanleren hoe je ze zelf kan maken om ze in je dagelijkse leven toe te passen. Bij affirmeren hoort ook visualiseren, hier gaan we ook mee aan de slag.

4

Vergeving 

Je kunt niet van de gifbeker blijven drinken en hopen dat de ander vergiftigd wordt. Vergeving is enorm krachtig. Niet alleen om anderen te vergeven, maar vooral om  jezelf vanbinnen op te schonen. Het maakt je lichter, gezonder en positiever. Met krachtige oefeningen leer ik je hoe je kunt vergeven. Het werkt wel enkel als jij overtuigd bent van het belang hiervan. Maar je zal zien: alleen de intentie om te vergeven gaat al wonderen doen.


5

Zelfliefde en zelfheling

Wanneer je niet van jezelf houdt, dan kan je moeilijk verwachten dat een ander wel van je houdt. Dat klinkt misschien een tikje dramatisch, maar het is wel waar. Zolang je geen zelfliefde voelt kan een ander het je niet geven. Daarom leer ik je hoe je minderwaardigheid (h) erkent. Hoe je jezelf leert accepteren, waarderen en gunnen wat je verdient. Met verschillende oefeningen ontwikkel en vergroot je je zelfvertrouwen. Hiervoor gaan we aan de slag met de spiegel. Zo kan je Jezelf letterlijk en figuurlijk beter bekijken om zo te verbinden met wie jij werkelijk bent. Hier ligt de sleutel tot verandering. Om in jezelf te gaan geloven en van jezelf te houden, precies zoals je bent.

6

Relaties

Hoe sta je in relaties? En niet te vergeten, de relatie met jezelf? Behandel je jezelf als een goede vriendin of toch eerder als vijand? Neem je genoeg rust en gun je jezelf het allerbeste? En hoe praat je eigenlijk tegen jezelf? Ben je vriendelijk of juist afkeurend? Tijdens de workshop leer je de relatie met jezelf en de ander optimaal te verbeteren. Door een zeer diepgaande en intense meditatie maken we contact met je innerlijk kind. Zo krijgen we inzicht in oude patronen die invloed uitoefenen op je huidige relaties. Dankzij deze nieuwe inzichten en verschillende oefeningen leer je hoe je ervoor zorgt dat deze patronen je leven en relaties niet meer bepalen.

7

Jouw nieuw verhaal!

Door alles wat je deze driedaagse hebt ontdekt en geleerd, ben je nu in staat om je eigen nieuwe verhaal te schrijven. Om het daarna ook écht te gaan leven uiteraard. De vele visualisatietechnieken en affirmaties die je aanleerde tijdens de workshops helpen je hier zeker bij. Jij bent er hélemaal klaar voor om alle negativiteit en ballast los te laten en vol energie en enthousiasme je nieuwe leven tegemoet te gaan!

Dit is dé workshop die ik zelf 10 jaar geleden nodig had om mijn leven te veranderen.

Helaas voor mij was hij er toen niet. Jullie hebben geluk, want voor jullie is hij er wel!

Deze workshop omvat alles wat mij geholpen heeft om mijn leven weer in handen te nemen. Al deze kennis aan opleidingen is enkele duizenden euro's waard.

Maar jij kan nu éénmalig genieten van een extra groot voordeel. De waarde van deze workshop is onbetaalbaar.

Jouw investering? Slechts 555 €.

Dit is wat ik deed waardoor mijn leven 100% veranderde ...

Ik ben Sanaa, coach en hypnotherapeut.

Ik weet hoe het voelt om helemaal op te zijn. Jezelf niet meer te herkennen.


Ik trouwde verplicht op mijn twintig jaar tijdens een gearrangeerd huwelijk. Daarna verloor ik helaas de controle over mijn leven. Ondanks de geboorte van mijn fantastische zoon, hield het huwelijk geen stand.Op mijn 27 jaar was ik dus al een alleenstaande moeder.


Jarenlang piekerde ik me suf. Ik maakte me zorgen en hield anderen verantwoordelijk voor mijn problemen. Dat leverde me natuurlijk niets op en ik ging me alleen maar slechter voelen. Ik wilde wel veranderen, maar wist niet hoe.


Totdat ik vond dat het genoeg was. Aan het verleden kon ik niets meer veranderen, maar aan mijn huidige leven en toekomst wel. Ik stopte met klagen en hervatte mijn studies. Ik ging zelf weer aan het roer staan en nam de volledige verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven.


Door mijn universitaire studies, coachopleidingen, hypnose en EFT ontdekte ik de sleutel tot een vervuld leven. Een leven vanuit mijn kern, 100% als mezelf. Alle ervaringen hebben me gemaakt tot de persoon die ik moet zijn. Ik accepteer nu ook elk deel van mijn leven. Ze horen bij mij, ze hebben me krachtig en sterk gemaakt.


Nu is het mijn missie om jou te helpen om ook weer voeling te krijgen met jezelf. Inmiddels heb ik als coach en hypnotherapeut vele vrouwen krachtig en liefdevol mogen begeleiden op hun weg naar de échte versie van zichzelf. Een onvergetelijke reis die ik je ook van harte gun.


Voel je dat het tijd is voor verandering? Ben je klaar om je leven drastisch te veranderen? Als je nu een “JA” voelt, dan ben ik er voor jou.

Wat je voorgangers over de workshop vertellen:

Sanaa is een fantastische persoon, een perfecte coach. Deed het Heal Your Life weekend bij haar en zou dit iedereen aanraden. Zalig thuis komen!


Kristien K.

Een geslaagde workshop met een enorme verdieping in de filosofie van Louise Hay.

Echt geslaagd!

Een ware onderdompeling in allerlei gevoelens en mooie technieken om je gevoelens te voelen en erna ook te kunnen loslaten. 


Liesbeth M.

Ik voelde letterlijk dingen in mij gebeuren door de oefeningen en meditaties.

Waardoor ik mij telkens vrijer en lichter voelde. 

Er kwam veel liefde in de plaats komen.

Zoals Sanaa zegt 'liefde en wrok kunnen niet samen' aan ons om te beslissen wat we in ons willen houden en creëren! '


Marlies V.

Waarom jij deze workshop waard bent!

 • Tevredenheid en volkomen rust in je hoofd.
 • Je maakt contact met je diepste kern en leert voelen wat er allemaal ook voor jou mogelijk is.
 • Jij kan jezelf gemakkelijk geven om dingen te doen waar jij blij van wordt.
 • Geloof jij dat je het waard bent om je plek te nemen binnen je gezin, je familie en de maatschappij?Dan weet je dat je deze investering meer dan waard bent.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.


Je komt uit deze workshop als een nieuwe versie van jezelf. De ware versie van jezelf. Je weet dat je al het goede waard bent. Je ontvangt al het goede met open armen.


Door deze intense transformatie ga je snel merken dat je positievere mensen en situaties gaat aantrekken.

Remember ' je gedachten bepalen je leven' en je weet nu hoe je moet denken en wat je wilt denken.
Bonus 1

Gratis 

 hypnosesessie in groep

 'zelfvertrouwen'

t.w.v. 125 € 


Bonus 2

Gratis 

EFT in groep

Emotional Freedom Technique

t.w.v. 120€


Als jij je nu inschrijft voor 14 februari dan krijg je nog een fantastische extra !

Extra Bonus 


Gratis 

 1 op 1 EFT / Hypnose sessie

t.w.v. 250 €

 Inschrijvingen lopen tot  

25 februari 2022

19
Dagen
09
Uren
51
Minuten
29
Seconden

Word jij de creator van je eigen leven?

Weer voeling krijgen met je zelf. Het is zo waardevol en ik ben ervan overtuigd dat mijn 'ook jij bent goed genoeg' online training je hierbij gaat helpen. Ik heb de stappen zelf doorlopen en ervaren dat het werkt. En als ik het kan, dan kan jij het ook.


Jij bent het waard om je vrij te voelen, vrede te sluiten met het verleden en te weten dat je doet. Zodat je het leven kunt gaan leiden dat voor jou is weggelegd.

Het draait allemaal om JOUW leven!


De reis naar je ware zelf is onvergetelijk.


En ik help je er met liefde bij.

SANAA


MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor wie is de 'ook jij bent goed genoeg' training?

Hoe lang duurt de cursus en zijn er ook live momenten? 

Is dit wel het juiste moment voor mij? 

Wat als deze training niet werkt bij mij? 

Wat heb ik voor de cursus nodig?

Is online niet onpersoonlijker en minder effectief? 

Is het niet te duur? 

Wat als ik introvert ben? Wat als ik mij niet goed genoeg voel? Wat als ik hoogsensitief ben ...