fbpx

Hoe hypnose voor jou kan werken

Hypnose werkt via het onderbewuste, heel wat problemen waar je tegenaan loopt in je leven, kunnen opgelost worden via hypnose.

Alles zit in jou. Het moet alleen op de juiste manier geactiveerd worden.

Tijdens hypnose wordt het onbewuste geactiveerd. We gaan voorbij aan je bewuste gedachten en de kritische stem in jezelf die alles wat je doet van opmerkingen voorziet. De veranderingen voltrekken zich op het onbewust niveau. En precies om deze reden vormt hypnose een perfecte aanvulling op coaching.

Tijdens een coachingproces word je je van heel wat zaken bewust. Met de meeste ervan kun je onmiddellijk aan de slag. Er zijn daarnaast ook bepaalde zaken die diep verankerd lijken te zitten. Vaak zijn dat dingen die je moeilijk onder woorden kunt brengen.

Hypnose helpt om deze (onbewuste) blokkades aan te pakken.

Hypnose activeert en versterkt jouw innerlijke kracht, zodat je al je doelen bereikt en de beste versie van jezelf wordt.

Hypnose brengt blijvende veranderingen in je leven, op een snelle, gezonde en positieve manier.

Dan wil ik toch graag nog even iets uit de wereld helpen. Hypnotherapie heeft namelijk NIETS te maken met hypnose die je in shows ziet. Jij blijft namelijk altijd de volledige controle houden. Jij hebt steeds de keuze om hetgeen ik je aanreik te accepteren of niet. Een gecertificeerd hypnotherapeut zal ten alle tijden je veiligheid bewaren!
VOORDELEN VAN HYPNOSE

  • Verandert je leven snel en blijvend, op een gemakkelijke manier
  • Verlost je van vrijwel elk probleem
  • Heeft een slaagkans van bijna 90%
  • Werkt 100 keer sneller dan psycho- of gedragstherapie
  • Bestaat uit korte en krachtige sessies
  • Is een fantastische, heerlijke en ontspannende ervaring