fbpx
 • Voel je je angstig, verdrietig, gestresseerd of gespannen?
 • Loop je vast in je eigen gedachten?
 • Heb je het gevoel telkens weer tegen dezelfde muur te lopen?
 • Weet je wat je kan maar schiet je moeilijk in actie om er ook écht iets mee te doen?
 • Heb je bepaalde doelstellingen die je maar niet kan bereiken door de obstakels op je weg?
 • Wil je je leven in positieve zin veranderen?
 • Weet je niet waar te beginnen?
 • Zit je met vragen waarop je geen antwoord weet?

Focussen op wat jij wilt

Ik weet waar je zit. Zelf ben ik ook enorm zoekend geweest in mijn leven en net daarom werd ik coach. Hier kan je er meer over lezen. Ik was voortdurend met vanalles bezig en toch had ik het gevoel dat ik ter plaatse bleef trappelen. De vooruitgang die ik boekte, vond ik te klein in verhouding met de tijd en energie die ik erin gestoken had. Voortdurend stelde ik mij de vraag waarom het bij mij niet vooruit ging en waarom het bij anderen zoveel vlotter en gemakkelijker leek te gaan. Door mij die vraag steeds opnieuw te stellen, groeide mijn frustratie.

Door opleidingen te volgen en veel te lezen werd het mij plots duidelijk: de meeste dingen die ik deed, deed ik omdat ik het gevoel had dat het van mij verwacht werd, niet omdat ik het zelf wilde. Ik besefte dat mijn acties en mijn keuzes in strijd waren met mijn innerlijke ik.

Gaandeweg heb ik geleerd om mij meer te focussen op mezelf, op wat ik wil en op wat bij mij past. Dit lijkt eenvoudig en eigenlijk is het dat ook. Ook jij kan dit!

Op weg naar jouw toekomst

Als life coach ga ik samen met jou stap voor stap naar het gewenste doel. Hierbij richten we onze aandacht in de eerste plaats op jouw toekomst. We staan stil bij jouw gewoontes, patronen en overtuigingen en kijken van daaruit naar je noden en behoeftes.

Coaching zorgt ervoor dat je:

 • Weet wat je écht wilt
 • Meer veerkracht hebt
 • Vitaler in het leven staat
 • Meer plezier in je leven hebt
 • Vooruitgang boekt
 • Bewuster in het leven staat

Coaching biedt een meerwaarde op elk moment in het leven. Op bepaalde scharniermomenten kan het echt broodnodig zijn om je te laten ondersteunen: bij ontslag, na een scheiding, in of na een burn-out,… Op die momenten waarop je leven er (plots) helemaal anders uitziet, is coaching een welgekomen steun. Gun jezelf dat cadeau!