fbpx

Misschien herken je jezelf in enkele van deze momenten:

Deze momenten van zelfreflectie zijn cruciaal. Ze zijn de eerste stappen op een pad naar groter bewustzijn en zelfontdekking. Een pad waarop je leert luisteren naar je innerlijke stem, je eigen waarden en dromen te begrijpen, en te beseffen dat je het waard bent om een leven te leiden dat niet alleen voldoening geeft, maar ook betekenis brengt. Het is een reis van het herontdekken van jezelf, van het waarderen van je unieke talenten tot het omarmen van de mogelijkheden die het leven biedt. En het begint allemaal met die eerste vraag: “Wat wil ik echt?” Denk hier eens over na. Sta jezelf toe om echt te voelen en te dromen. Want in dat proces van zelfontdekking ligt de sleutel tot een rijker en meer vervuld leven.

Het is een reis van het herontdekken van jezelf, van het waarderen van je unieke tekortkomingen en het omarmen van de mogelijkheden die het leven biedt. En het begint allemaal met die eerste vraag: ‘Wie ben ik en wat wil ik echt?’

Denk hier eens over na. Sta jezelf toe om echt te voelen en te dromen. Want in dat proces van zelfontdekking ligt de sleutel tot een rijker en meer vervuld leven.”

Ontdek ZELFLIEFDE:

“Een 2.5 daagse ontdekkingsreis naar Blijvende ZELFWAARDERING”

Herken je dit in jezelf?

Herkende je jezelf in minstens 3 van bovenstaande uitspraken? dan is het tijd om te groeien en te bloeien! Geef jezelf de ruimte en toestemming om te ontwikkelen en te floreren.

Het is NU tijd voor VERANDERING!

Ik ken het gevoel van een leven op de automatische piloot – een ratrace die geen ruimte laat voor echt genieten. Ik was daar, waar jij misschien nu staat: zoekend naar waardering buiten jezelf en levend naar andermans verwachtingen. Dit leidde tot een vicieuze cirkel van ontevredenheid en uitputting.

Maar toen kwam het keerpunt, mijn ‘aha-moment’: Ik ontdekte dat echte vervulling niet schuilt in externe prestaties, maar in zelfliefde en zelfkennis. Deze inzichten kwamen niet uit boeken, maar uit het leven zelf – door ervaringen, door mislukkingen en successen, door liefdes en verliezen.

In de ‘Word Verliefd op Jezelf’ workshop deel ik mijn reis van zelfontdekking en empower ik jou om die van jou te beginnen. We zullen samen leren hoe we het verleden kunnen loslaten, onze zelfopgelegde beperkingen kunnen doorbreken en een leven kunnen leiden dat ware vervulling brengt.

Ben je klaar voor deze transformatie? Laat je door mij begeleiden naar een leven waarin jij bloeit, waarin je meer bent dan ‘goed genoeg’ – waarin je je eigen unieke kracht volledig omarmt.

 

 

 

De 'Heal Your Life'-workshop is speciaal ontworpen om jou te begeleiden op deze transformerende reis. Met praktische tools, diepgaande betekenis, en een gemeenschap van gelijkgestemden, ben je goed op weg naar een leven vol zelfliefde, vertrouwen en voldoening. Meld je nu aan en begin aan je reis naar een gelukkiger en meer getroffen leven!

Terwijl je mijn verhaal leest, vraag je je misschien af: ‘Is dit herkenbaar voor mij? Leef ik mijn leven volgens mijn eigen waarden en wensen?’

Het is tijd om stil te staan bij enkele fundamentele vragen:

  • Hoe kan ik de lessen uit mijn eigen verhaal toepassen op mijn leven?
  • Wat betekent het om echt van mezelf te houden en mijn eigen pad te volgen?
  • Hoe kan ik de eerste stappen zetten op weg naar zelfverwezenlijking en geluk?

De antwoorden op deze vragen vormen de kern van onze workshop. Hier gaan we samen deze vragen verkennen en onthullen we hoe je ze kunt omzetten in actie. Je leert hoe je jouw unieke kracht kunt vinden en gebruiken om een leven te creëren dat jou oprecht voldoening geeft.

Laat het een jaar zijn waarin je de keuze maakt voor verandering. Laat dit een jaar zijn waarin je ‘ja’ zegt tegen jezelf en de reis naar een liefdevoller, vervuld leven.

 

Schrijf je nu in en laat ons samen deze transformatie beginnen.”

Het is tijd om stil te staan ​​bij enkele fundamentele vragen:

Het zijn deze vragen die ons vaak leiden naar een moment van vertrouwen. Een realisatie dat we meer kunnen zijn, meer kunnen voelen, en meer kunnen bereiken dan we ons ooit hebben voorgesteld. Maar deze reis begint niet buiten onszelf – het begint van binnen. In de ‘Heal Your Life’-workshop inspireren we ons niet alleen op het onmogelijke van dagelijkse uitdagingen.

Stel je voor… Wat als jij…

Dan weet je ‘Ik ben goed genoeg’!

Herken je deze overpeinzingen? Voel je dat knagende gevoel dat er meer is dat op je wacht? Dit is je uitnodiging om te ontdekken wat mogelijk is. Als je deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, dan ben je klaar voor een verandering. Je bent klaar om de regie over je leven te nemen en te transformeren naar de persoon die je werkelijk wilt zijn.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met de gedachte: ‘Ik ben goed genoeg voor mijzelf’. Dat gevoel van zelfwaardering versterkt je relaties en verrijkt je leven met voldoening en geluk. Wanneer je klaar bent om deze verandering te omarmen, om tegen jezelf te zeggen ‘ik ben ook goed genoeg’, dan is het tijd voor een bijzondere reis. Daarom heb ik het programma ‘Word Verliefd op Jezelf’ ontwikkeld.

Deze 2,5-daagse transformerende ervaring is zorgvuldig samengesteld om je te begeleiden naar een dieper begrip van jezelf, een hernieuwde waardering voor je unieke kwaliteiten, en de vaardigheden om liefdevolle, geschikte relaties te bouwen. Het is een reis die je niet alleen leert om ‘ik ben goed genoeg’ te zeggen, maar je ook de gereedschappen geeft om elke dag in je leven te floreren en je lichaam te eren.

Jij verdient een leven vol liefde, acceptatie en vreugde. Een leven waarin jij de regie hebt. Ben je klaar om deze reis te beginnen?

Dus heb ik het programma ‘Word Verliefd op Jezelf’ ontwikkeld. Een 2,5-daagse transformerende workshop, zodat jij de rest van je leven weet ‘ik ben goed genoeg’.

[CTA-knop: START NU DE REIS NAAR JE NIEUWE LEVEN]

WANNEER jij daar klaar voor bent is het tijd om te weten 'ik hou van mezelf' !

Een 2,5-daagse transformerende workshop, zodat jij de rest van je leven weet ‘ik ben goed genoeg’

Dit is de reden waarom ik het programma ‘Word Verliefd op Jezelf’ heb ontwikkeld. Een 2,5-daagse transformerende workshop die je helpt deze vragen om te zetten in een levende realiteit. In deze workshop zul je de tools en ontdekken ontdekken om:

Ben je klaar om de stap te zetten naar zelfliefde en persoonlijke vervulling?

​Laat ‘Word Verliefd op Jezelf’ de start zijn van jouw reis naar een leven waarin je echt kunt zeggen: ‘Ik ben goed genoeg’.”

Door deze intensieve 2.5 daagse workshop onderga je een intense positieve blijvende verandering.

Je voelt je vertrouwd, je weet dat je Goed Genoeg bent, altijd en overal! Hierdoor ga je niets meer willen doen om je te ‘bewijzen’ maar doe je wat jij zelf nodig vindt .
Je ziet jezelf graag en je durft jezelf op de eerste plaats te zetten zonder schuldgevoel, waardoor je een dagelijkse gewoonte wordt. Je geeft jezelf aandacht, erkenning en liefde waardoor je ook veel van anderen kunt ontvangen.
Je weet duidelijk waar je nu staat en waar je heen wilt. Hierdoor weet je elke stap die je kunt zetten om je doelen te bereiken en je mooiste leven te leiden.
Je hebt meer vertrouwen in jezelf en in het leven. Leven vanuit vertrouwen wordt jouw nieuwe levensmotto.
Je leert en weet hoe je gedachten, emotionele en emoties een impact hebben op je leven. Het zijn vooral de emoties die je vaak hebt bevestigd aan een herinnering die je vandaag de dag nog tegenhoudt om je mooiste leven te leiden. Door hypnose en EFT ga je deze emoties leren loslaten waardoor deze herinneringen je niet verder helpen. Je bent je NIET je verleden.
Je begrijpt jezelf veel beter, waardoor het ook anderen leidt om je te begrijpen. Daardoor communiceert je veel en veel vlotter zonder eerst te moeten piekeren hoe het bij een ander kan oplossen.
Je weet welke personen je energie geeft en die enkel maar energiekosten, waardoor je selectiever in je bekende en trek je de juiste personen naar.
Je hebt meer contact met jezelf waardoor je elk gevoel kunt krijgen en omarmen. Hierdoor kun je alle verloren verliezen. Je schaamt je er niet om en verbergt niet meer als je boos of verdrietig bent. Je hoeft niet meer te troosten met eten en je neemt een stukje chocolade omdat je er echt van kunt genieten 😉
Je zegt je mening wanneer jij dat nodig vindt en dit op een constructieve manier waardoor jij je gevonden voelt. Je spreekt vanuit je gevoel en hebt geen behoefte om jezelf te beschermen, want je weet waar je voor staat.
Je geniet van alles wat je hebt en vooral van de kleine dingen zoals een wandeling in de natuur, een kopje koffie met een vriendin. Daarom ga je jouw geluk niet meer buiten jezelf zoeken maar vind je het in jezelf.
Met de aangereikte tools en oefeningen ben je in staat om jouw negatieve gedachten en meestal die gemakkelijk te veranderen zijn.
Door de groepshypnosesessies pak je je stress waardoor je stress steeds verder wordt. Je weet ook duidelijk wat te doen bij toekomstige stresspieken.

Wil jij dit leven leiden en van je leven behouden?

Workshop ‘Zelfliefde’

Wil je in slechts 2,5 dag leren hoe je weer de baas wordt over je eigen leven? Dan is de workshop ‘Word Verliefd op Jezelf’ echt iets voor jou! Het is tijd om al die oude, negatieve gedachten en blokkades achter je te laten en open te staan ​​voor alles wat positief en goed is. Deze workshop is perfect als je aan jezelf wilt werken, meer zelfvertrouwen wilt opbouwen, en je gewoon gelukkiger wilt voelen in je eigen leven.
We gaan samen aan de slag met super praktische methoden. Ik geef je handige tips en oefeningen die je zó in je dagelijks leven kunt gebruiken. Hierdoor ga je je steeds vaker goed genoeg voelen – gewoon, zoals je bent.
Dit intensieve programma is niet zomaar wat lessen, het is een echte verandering naar meer zelfliefde en groei. Je leert hoe je trouw kunt blijven aan jezelf en je hart kunt openen voor mooie, diepe relaties met anderen. Ben je klaar om de leukste versie van jezelf te zijn en helemaal in balans te zijn met wat jij wilt in het leven?
Als je antwoord op beide vragen ‘JA’ is, dan is dit jouw uitnodiging!

Deze intensieve workshop gaat door van vrijdag 9 tot zondag 11 februari vrijdag 9/2 van 09:00 tot 17:30 zaterdag en zondag 9 en 11/2 van 9:30 tot 18u

Dit is meer dan alleen een programma; het is een fundamentele reis naar binnen, een kans om de kracht van zelfliefde en zelfacceptatie te omarmen. Tijdens deze ervaring ontdek je hoe je jezelf op de eerste plaats zet, hoe je jezelf waardeert voor wie je werkelijk bent, en hoe je een leven leidt dat je echt verdient.

Ik heb je nodig om deel te nemen aan deze transformatieve reis. Samen zetten we de stappen die nodig zijn om je te bevrijden van twijfels en zelfbeperkingen. Het is tijd om de sterke en vaste persoon te worden die je diep van binnen gebogen.

Ben je klaar om je leven een positieve draai te geven en een pad van echte zelfliefde en voldoening te wandelen? Sluit je bij mij aan en begin aan het meest belonende avontuur van je leven!”

Waarom dit een echt voordeel is voor jou.

Ik heb door de jaren heen veel lastig in mijn persoonlijke groei door tal van trainingen en workshops bij te wonen. De slanke details en kennis die ik hieruit heb gekozen, wil ik nu met jou delen. Zie dit als een investering in jezelf, een kans om te groeien en te bloeien.

Stel je voor wat je allemaal kunt bereiken met deze nieuwe kennis. Wat zou het je kosten zijn als er niets verandert? Hoewel de investering in duizenden euro’s waard was, maak ik deze workshop toegankelijk voor jou voor slechts €350. Dit is de kans jouw om waardevolle levenslessen te leren voor een fractie van de prijs. Gun jezelf deze kans op transformatie en groei.”

De thema's die je leven voorgoed zullen veranderen.

1. Het menselijk brein

Je hoorde vast wel een keertje vertellen dat ‘je bent wat je denkt’. Helaas zijn onze gedachten vaak negatief. We maken ons zorgen, we hebben stress en we piekeren. Maar waar komen deze gedachten nu vandaan?

Dus, hoe kun je dingen denken die je vooruit helpen?

Tijdens de workshop leer je waar je gedachten vandaan komen en hoe deze gedachten kunnen ontstaan. Natuurlijk zijn al deze negatieve gedachten er niet op een dag gekomen en gaan ze dus ook niet op één dag verdwijnen. Dit pak stappen we voor stap aan.

2. Weerstand herkennen en negatieve boodschappen veranderen

Vaak hebben we geleerd over negatieve emoties op de kroppen. Tijdens deze driedaagse workshop leer je door praktische oefeningen en meditaties te accepteren dat negatieve emoties er nu één keer zijn. Ze hoeven niet alleen te leven, dat helpt niet. Dus leer je dat je emoties er met een reden zijn, dat je ze mag doorvoelen.

3. Bevestigen en visualiseren

Het idee, de kennis en de voordelen die je krijgt vanuit je omgeving sla je bewust en verrassend op in je systeem. Deze aangeleerde normen en waarden bepalen je doen en laten. Helaas zijn dat vaak ook negatieve of kortzichtige denkwijzen en mogelijk die je niet verder helpen in het leven. Tijdens onze workshop gaan we korte, krachtige positieve zinnen ontmoeten als het ware herprogrammeren. We zeggen vaarwel aan de negatieve voordelen en maken plaats voor een meer positieve mindset. Deze affirmaties zijn een belangrijk element. Daarom gaan we ook leren hoe je ze zelf kunt maken om ze in je dagelijkse leven te passen. Bij het bevestigen horen en visualiseren, hier gaan we ook mee aan de slag.

4. Vergeving

Je kunt niet van de gifbeker blijven drinken en hopen dat de ander vergiftigd wordt. Vergeving is enorm krachtig. Niet alleen om anderen te vergeven, maar vooral om jezelf vanbinnen op te reinigen. Het maakt je lichter, gezonder en positiever. Met krachtige oefeningen leer ik je hoe je kunt vergeven. Het werkt wel enkel als jij samengevouwen bent van het belang hiervan. Maar je zult zien: alleen de intentie om te vergeven gaat al wonderen doen.

5. Zelfliefde en zelfheling

Wanneer je niet van jezelf houdt, dan kun je moeilijk verwachten dat een ander wel van je houdt. Dat klinkt misschien een tikje dramatisch, maar het is wel waar. Zolang je geen zelfliefde voelt kan een ander het je niet geven. Daarom leer ik je hoe je minderwaardigheid (h)herkent. Hoe je jezelf leert accepteren, waarderen en gunnen wat je verdient. Met verschillende oefeningen, ontwikkel en vergroot je je beveiliging. Vervolgens gaan we naar de slag met de spiegel. Zo kan je Jezelf letterlijk en figuurlijk beter bekijken om zo te verbinden met wie jij werkelijk bent. Hier ligt de sleutel tot verandering. Om in jezelf te gaan geloven en van jezelf te houden, precies zoals je bent.

6. Relaties

Hoe sta je in relaties? En niet te vergeten, de relatie met jezelf? Behandel je jezelf als een vriendin of eerder als vijand? Neem je genoeg roest en gun je jezelf het allerbeste? En hoe praat je eigenlijk tegen jezelf? Ben je vriendelijk of juist erkend? Tijdens de workshop leer je de relatie met jezelf en de andere optimaal te verbeteren. Door een zeer diepgaande en intense meditatie te maken, nemen we contact op met je interne soort. Zo krijgen we inzicht in oude patronen die invloed hebben op je huidige relaties. Dankzij deze nieuwe verbeterde en verschillende oefeningen leer je hoe je ervoor zorgt dat deze patronen je leven en relaties niet meer bepalen.

7. Jouw verhaal

Door alles wat je deze driedaagse hebt ontdekt en geleerd, ben je nu in staat om je eigen nieuwe verhaal te schrijven. Om het daarna ook echt te gaan leven natuurlijk. De vele visualisatietechnieken en affirmaties die je hebt geleerd tijdens de workshops helpen je hier zeker bij. Jij bent het hélemaal klaar voor alle negativiteit en ballast los te laten en vol energie en enthousiasme je nieuwe leven tegemoet te gaan!
Dit is dé workshop die ik zelf 15 jaar geleden nodig had om mijn leven te veranderen.
Helaas voor mij was hij er toen niet. Jij hebt geluk, want voor jou is hij er wel!

Deze workshop omvat alles wat mij heeft geholpen om mijn leven weer in handen te nemen.

Jouw investering? Slechts ??? €.

Nog vak met korting v 50 € tot 15/1!!!!!

Dit is wat ik heb gedaan waardoor mijn leven 100% is voortgekomen …

Ik ben Sanaa, coach en hypnotherapeut.

Ik weet hoe het voelt om helemaal op te zijn. Jezelf niet meer te herkennen.

Ik verplicht mijn twintig jaar tijdens een gearrangeerd huwelijk. Daarna ben ik helaas de controle over mijn leven. Ondanks de geboorte van mijn fantastische zoon, hield het huwelijk geen stand. Op mijn 27 jaar was ik dus al een alleenstaande moeder.

Jarenlang piekerde ik me suf. Ik maakte mij zorgen en hield anderen verantwoordelijk voor mijn problemen. Dat leverde mij natuurlijk niets op en ik ging mij alleen maar slecht voelen. Ik wilde wel veranderen, maar wist niet hoe.

Totdat ik vond dat het genoeg was. Aan het verleden kon ik niets meer veranderen, maar aan mijn huidige leven en toekomstige wel. Ik stop met klagen en hervatte mijn studies. Ik ging zelf weer aan het roer staan en nam de volledige verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven.

Door mijn universitaire studies, coachopleidingen, hypnose en EFT ontdekte ik de sleutel tot een vervuld leven. Een leven vanuit mijn kern, 100% als mezelf. Alle ervaringen hebben mij gemaakt tot de persoon die ik moet zijn. Ik accepteer nu ook elk deel van mijn leven. Ze horen bij mij, ze hebben mij krachtig en sterk gemaakt.

Nu is het mijn missie om jou te helpen om ook weer te voelen om jezelf te krijgen. Inmiddels heb ik als coach en hypnotherapeut vele vrouwen krachtig en liefdevol mogen begeleiden op hun weg naar de echte versie van zichzelf. Een korte reis die ik ook van harte gun.

Voel je dat de tijd voor verandering is? Ben je klaar om je leven te veranderen? Als je nu een “JA” voelt, dan ben ik er voor jou.

Wat je voorgangers over de workshop vertellen:

Sanaa is een fantastische persoon, een perfecte coach. Akte het Heal Your Life weekend bij haar en zou dit iedereen aanbevelen. Zalig thuis komen!

Kristien K.

Een geslaagde workshop met een enorme verdieping in de filosofie van Louise Hay. Echt geslaagd! Een ware onderdompeling in meerdere gevoelens en mooie technieken om je gevoelens te voelen en erna ook te kunnen loslaten.

Liesbeth M.

Ik heb letterlijk dingen in mij gebeuren door de oefeningen en meditaties. Waardoor ik mij elke keer vrijer en lichter voelde. Er kwam veel liefde in de plaats komen. Zoals Sanaa zegt ‘liefde en wrok kunnen niet samen’ aan ons om te beslissen wat we in ons willen houden en creëren! ‘

Marlies V.

Waarom jij deze workshop de moeite waard bent!

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Je komt uit deze workshop als een nieuwe versie van jezelf. De ware versie van jezelf. Je weet dat je al het goede waard bent. Je ontvangt al het goede met open armen.

Door deze intense transformatie ga je snel merken dat je positievere mensen en situaties gaan grijpen.

Onthoud ‘je gedachten bepalen je leven’ en je weet nu hoe je moet denken en wat je wilt denken.

Bonus 1

Gratis hypnosesessie in groep ‘zelfvertrouwen’

twv 125 €

Bonus 2

Gratis EFT in groep Emotionele vrijheidstechniek

twv 120 €

Extra bonus

Gratis 1 op 1 EFT / Hypnose sessie

twv 250 €

Word jij de maker van je eigen leven?

Weer voelen krijgen met je zelf. Het is zo waardevol en ik ben ervan overtuigd dat mijn ‘ook jij bent goed genoeg’ online training je gedeeltelijk gaat helpen. Ik heb de stappen zelf doorlopen en ervaren dat het werkt. En als ik het kan, dan kan jij het ook.

Jij bent het waard om je vrij te voelen, vrede te sluiten met het verleden en te weten dat je doet. zolang je het leven kunt leiden dat voor jou is weggelegd.

Het draait allemaal om JOUW leven!

De reis naar je ware zelf is onvergetelijk.

En ik help je er met liefde bij.

SANAA

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Of je nu al verder bent in het proces van persoonlijke ontwikkeling of pas begonnen bent. Misschien weet je dat je hoogsensitief bent. Ook dan is deze online training geschikt voor jou om te leren en nog meer op je intuïtie te vertrouwen. Het mooie van deze training is dat het voor iedereen werkt. Ik heb al mijn kennis om ervoor te zorgen dat iedereen er baat bij heeft. En ook en vooral doordat het gebaseerd is op de Heal Your Life van Louise Hay. Er komen zoveel verschillende thema’s aan bod dat iedereen op zijn of haar manier de helpende en verhelderende kracht samenbrengt.
De cursus start op vrijdag 9 juni en zal eindigen op zondag 11 juni om 18u Er is ook een terugkom moment.
Twijfel je of dit iets voor jou is? Of dit het juiste moment is? Wat denk je zelf? Hoe zou je je voelen als je nu niet instapt en verder in je vicieuze cirkel blijft zitten? Ben je eerder op je enige uit je gepieker geraakt? Verlies je niet al te veel energie en tijd? Zo ja, dan is het duidelijk dat je nu in je nu onmiddellijk moet instappen en met al het mogelijke komaf moet maken!
Twee dagen van deze retreat zijn gebaseerd op de filosofie van Louise Hay, Heal Your Life. Haar werk is werdeldwijd bekend en wordt nog steeds wereldwijd toegepast met een enorm groot succes. µ Als het voor zoveel anderen heeft gewerkt dan zal het zeker ook voor jou werken. Daar twijfel ik niet aan. Het heeft b.t.w ook voor mij gewerkt 😉
Zorg dat je de ruimte hebt om wekelijkse oefeningen te maken. Reken op ca. 2 uur per week. Daarnaast is het dus belangrijk dat je op de live lesdagen aanwezig bent voor de opbouw van het programma en de transformatieve aanpak.
Juist niet! We komen samen live en ik ben er persoonlijk bij om je stap voor stap te begeleiden tijdens je innerlijke reis. Ook omdat we het samen deden met andere deelnemers ontstaan er mooie, hechte banden. Verbindingen die anders niet mogelijk waren omdat je elkaar nooit tegenkwam. De groepssteun heeft een enorme kracht en energie. Zo leer je nog beter te voelen en te vertrouwen. En omdat je allemaal hetzelfde proces doormaakt, begrijp je elkaar en kun je elkaar ondersteunen.
Op 3 maanden tijd boost je je zelfvertrouwen en kan je jouw eigen leven leiden. Je leert je eigen beslissingen nemen vanuit je eigen gevoel. Je kan al je negatieve gedachten vaarwel zeggen en leert ze binnen deze tijdspanne te vervangen door positieve voedende gedachten. Dit levert je een bron van energie, levensvreugde en een intense gemoedsrust. Dit alles onder mijn intensieve begeleiding. En dit alles voor slecht 997 €. Dit is de beste investering die je kan doen en het mooiste cadeau die je jezelf kan geven.
Juist dan is deze training zeker iets voor jou. Deze training heeft als kracht om ieder te laten in zijn waarde en aanbieding dat iedereen goed is zoals die is. Het geeft ook inzichten en tools om na te gaan of je wel bent wie je denkt te zijn of zijn het eerder dingen die je zijn aangepraat die je bent gaan geloven? Deze training zal er ook voor zorgen dat jij je authentieke zelf leert ontdekken en waarderen.