fbpx

Loopbaancoaching

 • Past mijn job wel bij mij? Zou ik in een andere job mijn talenten niet beter kunnen gebruiken?
 • Ik heb het gevoel dat ik niet verder kan groeien in mijn job. Wat kan ik hieraan doen?
 • Ik voel mij vaak onzeker in vergaderingen of bij overlegmomenten met mijn collega’s. Hoe kan ik mij zekerder voelen?
 • Soms krijg ik opmerkingen dat ik niet duidelijk genoeg ben of dat men mij niet begrijpt. Hoe kan ik beter communiceren met mijn collega’s en mijn leidinggevenden?
 • Ik heb een talent dat ik niet kan inzetten op mijn huidige werk. Hoe kan ik mijn job combineren met een bijberoep waarin ik dat talent kan uiten?
 • Ik ben vaak moe en voel me overvraagd. Hoe vind ik de balans tussen mijn werk en mijn gezin?
 • Herken je hier iets van? Dan is loopbaancoaching de oplossing.

  Gun jezelf het cadeau om werk te doen dat helemaal bij jou past! Jij bent het waard.

   

  De tijd dat we enkel voor het geld gingen werken of een job deden die onze ouders voor ons gekozen hadden, is al lang voorbij. Ons werk is meer dan ooit een manier om onszelf te verwezenlijken en iets waar we voldoening en energie willen uithalen.

  Door mijn studies als jurist was het de logica zelve dat ik een job in de juridische wereld zou doen. Tot ik merkte dat ik er geen passie meer voor voelde. Ik had de keuze:

  • Blijven waar ik zat en blijven doen wat ik ondertussen gewend was om te doen. Ik voelde geen passie meer, maar er was wel vertrouwdheid en de zekerheid van mijn job.

  Of

  • Op zoek gaan naar een job waarin ik mijn talenten kan inzetten en waaruit ik meer energie en voldoening haal.

  Ook al verklaarde mijn omgeving me gek, ik heb voor het laatste gekozen.


  Of het een uitdaging was? Absoluut!


  Of ik er spijt van heb? Nog geen seconde!


  Ik help je graag om je passie (terug) te vinden en je stap voor stap te begeleiden op de tocht naar de rand van je comfortzone.


  Het eindpunt van deze tocht is niet altijd een nieuwe job. Soms wordt het duidelijk dat je op de perfecte plaats zit, mits enkele aanpassingen. Of blijk je al in de juiste omgeving te zitten, maar is een verandering van functie of afdeling aangewezen.

  Blijf niet langer vastzitten of rondjes draaien in je hoofd. Gun jezelf het cadeau van loopbaancoaching en bloei (weer) helemaal open!

  Wat anderen zeggen

  "

  L


  "

  L


  E

  "

  L


  J

  Mijn naam is
  Sanaa Naitchrif

  Als bemiddelaar, coach en hypnotherapeut is het mijn missie om jou te helpen weer voeling te krijgen met jezelf. Door het pad van mijn leven heb ik zelf ervaren hoe het is om vast te zitten, te voelen dat ik het anders wilde maar niet wist hoe. Ik weet waar je zit en hoe je je voelt. Gelukkig weet ik ondertussen wél hoe je jezelf kan bevrijden uit de gevangenis die je voor jezelf bouwt. Vanuit mijn passie,  bezieling en hoogsensitiviteit begeleid ik je krachtig en liefdevol op jouw weg, zodat ook jij ten volle kunt leven vanuit jouw kern, 100% als jezelf.

  Ga voor de job die je voldoening geeft!

  Sociale media

  Contacteer Mij

  0484/59 65 50

  sanaaliveyourlife @ gmail.com

  Oosthamsesteenweg 3581 Beringen

  Handige koppelingen

  Op de hoogte blijven

  © 2020, Your Life Coaching & Hypnose     I       I   Privacy policy