fbpx

Ook jij bent goed genoeg!

"boost je Zelfvertrouwen en voel je goed genoeg,

ongeacht wat anderen zeggen". 

Inschrijvingen lopen tot

23 maart 2021

04
Dagen
14
Uren
03
Minuten
23
Seconden

 Herken jij je in minstens 3 van deze ?  

 • Heb je vaak het gevoel dat het leven je weinig voldoening geeft?
 • Iets knaagt er en geregeld denk je: 'is dit het nu?
 • Je voelt wel dat je iets mist, maar je weet niet precies wat.
 • Houd gepieker je 's nachts wakker? Omdat je zorgen maakt over de toekomst en / of het verleden?
 • Zie je anderen wel volop leven en denk je 'waarom lukt het hen wel en mij niet?
 • Begin je 's ochtends met een zwaar gevoel aan de dag?
 • Voelt het alsof je van alles moet? Dat er aan je to-do lijst nooit een einde komt?
 • Blijft er geen tijd over voor de dingen die jij graag wilt doen?
 • Vind je het moeilijk om complimentjes te ontvangen en cijfer je jezelf geregeld weg?
 • Voel je ook je altijd aan het worstelen bent,  alles moeite kost en niets gaat automatisch?

Ik snap perfect waar je mee zit.


Waarom? Omdat ik net zoals jij was.
Ik leefde op de automatische pilootDe dagen vlogen voorbij en bestonden voornamelijk uit eten, slapen en werken. Ik gaf de anderen de schuld van mijn leefomstandigheden. 

Ik probeerde dan ook vooral de  anderen te veranderen. Dat kostte mij enorm veel energie en moeite, zonder gewenst resultaat. Omdat ik mezelf niet op waarde schatte, onbewust bleef leven, nam ik mijn leven niet in eigen handen. 

Het  werkte als een vicieuze cirkel. Ik raakte steeds verder van mezelf verwijderd. Het frustreerde mij  en maakte mij ongelukkiger. En dat had niet alleen invloed op mijn levensplezier en gezondheid, maar ook op mijn gezin, relaties, werk…

Tot ik ging in  zien dat het anders kan.
Tot ik ging geloven dat  er veel meer mogelijk was voor mij.

MAAR WAT ALS...

 • ... ik het gepieker zou kunnen stoppen?
 • ... het mogelijk zou zijn om te vertrouwen op mijn eigen intuïtie omdat die vertelt wat goed voor is voor mij?
 • ... ik verlost kon worden van alle dingen die moeten door bewust voor mezelf te kiezen?
 • Wat als ik ruimte kreeg voor energiegevers en gedag kon zeggen tegen de energievreters?
 • ... ik terug plezier kreeg in mijn leven omdat ik kan doen waar je 100% achtersta ?
 • ... ik gewoon terug bestuurder ben ben van mijn leven? 

Als jij diep van binnen gelooft dat  het ook voor jou anders kan. 
Als jij  ergens voelt  dat er meer mogelijk is.
Dan is 'ook jij bent goed genoeg' zeker iets voor jou.

Met deze online training 'Jij bent Goed Genoeg' onderga je een intens proces naar positieve verandering.

Met deze online training 'Ook jij bent Goed Genoeg' onderga je een intens proces naar positieve verandering


Je voelt je zelfverzekerd want je weet dat je Goed Genoeg bent, altijd en overal! Hierdoor ga je niets meer willen doen om je te 'bewijzen' maar doe je wat jij zelf nodig vindt. 


Je ziet jezelf graag en je durft jezelf op de eerste plaats te zetten zonder schuldgevoel, hierdoor wordt zelfzorg een dagelijks gewoonte. Je geeft jezelf aandacht, erkenning en liefde waardoor je het ook veel makkelijker van anderen kan ontvangen. 

Je weet duidelijk waar je nu staat en waar je heen wilt. Hierdoor weet je telkens welke stap je  kan zetten om je doelen te bereiken en je mooiste leven te leiden.

Je hebt meer vertrouwen in jezelf en in het leven. Leven vanuit vertrouwen wordt jouw nieuwe levensmotto. 

Je leert en erkent hoe je gedachten, overtuigingen en emoties een impact hebben op je leven. Het zijn vooral de emoties die je vaak onbewust gekoppeld hebt aan een herinnering die je vandaag de dag nog tegen houden om je mooiste leven te leiden. Door hypnose en EFT ga je deze emoties leren loslaten zodat deze herinneringen je niet verder belemmeren. Je bent je NIET je verleden. 

Je begrijpt jezelf veel beter waardoor het ook gemakkelijker is voor anderen om je te begrijpen. Hierdoor communiceer je gemakkelijker en veel vlotter zonder eerst te moeten piekeren hoe het bij een ander kan overkomen. 

Je weet welke personen je energie geven en degene die enkel maar energie kosten, hierdoor ben je selectiever in je contacten en trek je de juiste personen aan. 

Je hebt meer contact met jezelf waardoor je elk gevoel toelaat en omarmt. Hierdoor kan je alle gevoelens toelaten. Je  schaamt je er niet om en verbergt niet meer als je boos of verdrietig bent. Je hoeft je hierdoor niet meer te troosten met eten en je neemt een stukje chocolade omdat je er echt van kan genieten ;) 

Je zegt je mening wanneer jij dat nodig vindt en dit op een constructieve manier waardoor jij je gehoord voelt. Je spreekt vanuit je gevoel en hebt geen behoefte om jezelf te verdedigen want je weet waar je voor staat. 

Je geniet van alles wat je hebt en vooral van de kleine dingen zoals een wandeling in de natuur, een kopje koffie met een vriendin. Hierdoor ga je jouw geluk niet meer buiten jezelf zoeken maar vind je het in jezelf. 

Met de aangereikte tools en oefeningen ben je in staat om jouw negatieve  gedachten en gewoontes makkelijk te veranderen.

Door de groepshypnosesessies pak je je stress aan waardoor je stress verlaagt wordt. Je weet ook duidelijk wat doen bij toekomstige stresspieken. 

Kortom, je  bent Goed Genoeg om  JOUW mooiste leven te leiden.
Live YOUR Life! 

'Je bent Goed Genoeg' online training


Je bent GOED GENOEG is dé online training waarin je leert de regie te nemen over je leven. Hoe je je  vastgeroeste, beperkende gedachten en blokkades opheft en er positieve overtuigingen voor in de zet plaats.

Deze online training is de perfecte om aan jezelf te werken, meer zelfvertrouwen te krijgen en je simpelweg gelukkiger te voelen. Deze training zorgt voor een zeer diepgaand proces tot je ware zelf.

In slechts 6 maanden verwerf je baanbrekende, nieuwe inzichten en krijg je tools en oefeningen die je eenvoudig toepast in je dagelijks leven.

De training start op 26 maart  (19 tot 21 uur) en zal eindigen op 26 juni.

+ Extra nazorg tot november 2021. 

DATA

 • Vrijdag: 26/3
 • Vrijdag: 2/4
 • Zaterdag: 3/4
 • Zaterdag: 10/4
 • Vrijdag: 30/4
 • Zaterdag:1/5
 • Vrijdag: 7/5


 • Vrijdag: 14/5
 • Vrijdag: 15/5
 • Zaterdag: 28/5
 • Vrijdag: 4/6
 • Vrijdag: 5/6
 • Zaterdag: 18/6
 • Zaterdag: 25/6

EXTRA Nazorg voor degene die het wensen 1 x per maand van 9:30 tot 12u.

 • Zaterdag: 4/9
 • Zaterdag: 2/10
 • Zaterdag: 6/11

Zaterdagvoormiddag: van 9u tot 12u

Vrijdagavond van 19u tot 21u

Na je Inschrijving ontvang je de link en kun je direct inloggen.

Je zelfvertrouwen een boost geven en je altijd en overal goed genoeg voelen dit eenmalig voor slechts 997 €.

Is dat wat je wilt? Zo ja, schrijf je nu in.

Ontdek enkele modules uit

deze 'ook jij bent Goed Genoeg' online training

1

Module 1: Het menselijk brein

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord dat  'je bent wat je denkt'. Maar wat denk je nu eigenlijk? Waar komen die gedachten vandaan?  Het zijn jammer genoeg vaak negatieve gedachten. 

Het goede nieuws is dat je nu gaat  leren waar je gedachten vandaan komen en hoe je dingen kan denken die je vooruit helpen en zo dus komaf kan maken met al die negatiever gedachten. Al die gedachten zijn er niet op een dag gekomen en gaan er dus ook niet op een dag uit geraken.  Dit doe je stap per stap. 

2

Module 2: Weerstand herkennen en negatieve boodschappen veranderen

Weerstand verdwijnt nooit automatisch. Daarom is het zo belangrijk om het onderzoek en inzicht te krijgen. Vaak hebben we geleerd om negatieve emoties op te kroppen. In deze week van deze training leer je door praktische oefeningen en meditaties te accepteren dat negatieve emoties er nu zijn. Dat je ze mag voelen. Ze hoeven je leven alleen niet te saboteren! De kans is groot dat je tijdens deze training weerstand gaat voelen. Dat is normaal, elke verandering zorgt voor weerstand en het betekent dat je resultaat bereikt!

3

Module 3: Affirmeren en visualiseren

Wat je van kleins af aan meekrijgt aan ideëen, meningen en kennis sla je-bewust en onbewust-op in je systeem. Wat is opgeslagen bepaalt je doen en laten. Helaas zijn dat vaak ook negatieve denkwijzen en overtuigingen die je niet dienen. Met korte, krachtige positieve zinnen - (her) programmeer je jezelf en halen we positieve gedachten en overtuigingen uit je systeem. In deze week leer je wat affirmaties zijn en krijg je affirmaties om zelf mee aan de slag te gaan. Belangrijker nog: je leert je eigen affirmaties maken. Eveneens gaan we de aan de slag met de kracht van visualisaties en bekijken hoe je deze optimaal kunt inzetten.

4

Module 4: Vergeving 

Je kunt niet van de gifbeker blijven drinken en hopen dat de ander vergiftigd wordt. Vergeving is een geweldige kracht. Een krachtig middel om niet alleen de ander te vergeven, maar vooral ook jezelf vanbinnen op te schonen. Het maakt je lichter, gezonder en een vrijer mens. Met krachtige oefeningen ga je leren hoe je kunt vergeven. Het werkt pas als jij overtuigd bent van het belang daarvan. Maar je zult zien: alleen de bereidheid om te vergeven gaat al wonderen uitvoeren.

5

Module 4: Zelfliefde en zelfheling

Hoe kun je van een ander verwachten van je te houden als je dat zelf niet doet? Pijnlijk misschien, maar wel waar! Zolang je geen zelfliefde voelt kan een ander het je niet geven. In deze module leer je hoe je minderwaardigheid (h) erkent. Je leert jezelf te accepteren, te waarderen en te gunnen wat je verdient. Met verschillende oefeningen ontwikkel en vergroot je je zelfvertrouwen. En we gaan aan de slag met de spiegel! Jezelf letterlijk en figuurlijk beter bekijken om zo te verbinden met wie jij werkelijk bent. Hier ligt de sleutel tot verandering. Om in jezelf te gaan geloven en van jezelf te houden, precies zoals je bent.

6

Module 5: Relaties

Hoe staat je in relaties? En niet te vergeten, de relatie met jezelf? Behandel je jezelf als een goede vriendin of toch eerder als vijand? Neem je genoeg rust en gun je jezelf het allerbeste? En hoe praat je eigenlijk tegen jezelf? Ben je vriendelijk of juist afkeurend? In deze module leer je de relatie met jezelf en de ander optimaal te verbeteren. Door een zeer diepgaande en intense meditatie maken we contact met je innerlijk kind. Zo krijgen we inzicht in oude patronen die invloed uitoefenen op je huidige relaties. Dankzij deze nieuwe inzichten en verschillende oefeningen leer je dat relaties en patronen je leven niet meer te bepalen.

7

Module 6: Overvloed en welvaart

Hoe is jouw relatie met geld en wat zijn jouw ideeën hierover? Vind je het makkelijk om geld te verdienen en vind je dat je er recht op hebt? Of is veel geld niet voor jou weggelegd en geloof je dat je er keihard voor moet werken? Wat je vroeger gehoord en geleerd hebt over geld, is nu je realiteit geworden. Gelukkig zijn aangeleerde overtuigingen ook weer te veranderen. In deze module leer je hoe.

8

Module 8: Jouw nieuw verhaal!

Ja! Door alles wat je in de afgelopen weken hebt ontdekt, ben je nu in staat om je nieuwe verhaal uit te schrijven. Om het ook écht te gaan leven! De vele visualisatietechnieken en affirmaties die je geleerd hebt tijdens de training helpen je hierbij. Je voelt je herboren en bent er helemaal klaar voor. Klaar om alle zwaartekrachten en ballast los te laten en vol energie en enthousiasme je nieuwe leven tegemoet te gaan!

Dit is de training die ik zelf 10 jaar geleden nodig had om mijn leven te veranderen.

Ik heb in deze training alles gestoken wat mij geholpen heeft en wat mij duizenden euro's heeft gekost. 

Dit kan jij nu éénmalig volgen aan slechts 997 €

Dit is wat ik deed waardoor mijn leven 100% veranderde ...

Ik ben Sanaa, coach en hypnotherapeut.

 

Door het pad van mijn leven weet ik hoe het uitgestrekt te zitten is.

Ik trouwde - het was een geëngageerd huwelijk - op mijn 20 e . Sindsdien verloor ik de controle over mijn leven. Ondanks dat we een fantastische zoon kregen, hield het huwelijk geen stand.


Op Mijn 27 e was ik al Een alleenstaande moeder.


Jarenlang piekerde ik me suf. Ik maakte me zorgen en hield anderen verantwoordelijk voor mijn problemen. Dat leverde me natuurlijk niets op en ik ging me alleen maar slechter voelen. Ik wilde wel veranderen, maar wist niet hoe.


Totdat ik vond dat het genoeg was. Aan het verleden kon ik niets meer doen, wel aan mijn heden en toekomst. Ik stopte met klagen en hervatte mijn studies. Ik ging zelf weer aan het roer staan en nam de volledige verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven.


Door mijn universitaire studies, coachopleidingen, hypnose en EFT ontdekte ik de sleutel hoe je voluit kunt leven. Vanuit mijn kern, 100% mezelf. Door mijn ervaringen ben ik nu wie ik moet zijn en accepteer ik elk deel van mijn leven. Ze horen bij me, ze hebben me krachtig gemaakt.


Het is nu mijn missie om jou te helpen weer voeling te krijgen met jezelf. Inmiddels heb ik als coach en hypnotherapeut vele vrouwen krachtig en liefdevol begeleid op hun weg naar de échte versie van zichzelf. Een onvergetelijke reis die ik je zó gun.

Voel je dat het tijd is voor verandering?

En ben je klaar om je leven serieus te veranderen?

Als je nu een “JA” voelt, dan ben ik er voor jou.

Dit is waarom deze training werkt:


1

Je hoeft de deur niet uit en volgt de training online vanuit het comfort van je eigen huis. 

2

Je werkt wekelijks in je eigen tijd aan je ontwikkeling met behulp van mijn persoonlijke begeleiding.

3

We gaan samen aan de slag, dus je hoeft het niet alleen te doen! De dynamiek, verbinding en de energie van de groep ondersteunt diepgaande veranderingen.

4

Na deze training is je rugzak lichter, kun je ontspannen en je echt vrij voelen.

ONLINE

Waarom jij deze training waard bent!

Een investering van 997 € voor een online training?


Misschien vind je dat prijzig en denk je dat online onpersoonlijker en minder waardevol is. Het tegendeel is echter waar. Een online training heeft zelfs een aantal VOORDELEN.


Je volgt de cursus vanuit je vertrouwde omgeving en hoeft er de deur niet voor uit.

Je krijgt minder prikkels en kunt je volledig focussen op je eigen proces terwijl je in verbinding staat met mij en andere gelijkgestemden.

 

Bovendien betaal je een veel hogere prijs wanneer je niets doet en blijft hangen in waar je nu zit.


Wat krijg je hiervoor terug?

 • Tevredenheid en volkomen rust in je hoofd.
 • Je maakt contact met je diepste kern en leert voelen wat er allemaal ook voor jou mogelijk is.
 • Jij kan jezelf gemakkelijk geven om dingen te doen waar jij blij van wordt.
 • Geloof jij dat je het waard bent om je plek te nemen binnen je gezin, je familie en de maatschappij?Dan weet je dat je deze investering meer dan waard bent.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.


Je komt uit deze training als een nieuwe versie van jezelf. De ware versie van jezelf. Je weet dat je al het goede waard bent. Je ontvangt al het goede met open armen.


Door deze intense transformatie ga je snel merken dat je positievere mensen en situaties gaat aantrekken.

Remember ' je gedachten bepalen je leven' en je weet nu hoe je moet denken en wat je wilt denken.

Bonus 1

Gratis 

Online hypnosesessie in groep 'weg met stres'

t.w.v. 300€ 


Bonus 2

Gratis 

EFT in groep

Emotional Freedom Technique

t.w.v. 120€


Extra Bonus 


Gratis 

 1 op 1 EFT sessie

t.w.v. 120 €

 


Indien je binnen de 3 dagen inschrijft.


Wat je voorgangers over de workshop vertellen:

Kristien

Sanaa is een fantastische persoon, een perfecte coach. Deed het Heal Your Life weekend bij haar en zou dit iedereen aanraden. Zalig thuis komen!

Liesbeth

Een geslaagde workshop met een enorme verdieping in de filosofie van Louise Hay.

Echt geslaagd!

Een ware onderdompeling in allerlei gevoelens en mooie technieken om je gevoelens te voelen en erna ook te kunnen loslaten. 

Marlies

Ik voelde letterlijk dingen in mij gebeuren door de oefeningen en meditaties.

Waardoor ik mij telkens vrijer en lichter voelde. 

Er kwam veel liefde in de plaats komen.

Zoals Sanaa zegt 'liefde en wrok kunnen niet samen' aan ons om te beslissen wat we in ons willen houden en creëren! '

Inschrijvingen lopen tot  

23 maart 2021

04
Dagen
13
Uren
53
Minuten
19
Seconden

MEEST GESTELDE VRAGEN

Voor wie is de 'ook jij bent goed genoeg' training?

Hoe lang duurt de cursus en zijn er ook live momenten? 

Is dit wel het juiste moment voor mij? 

Wat als deze training niet werkt bij mij? 

Wat heb ik voor de cursus nodig?

Is online niet onpersoonlijker en minder effectief? 

Is het niet te duur? 

Wat als ik introvert ben? Wat als ik mij niet goed genoeg voel? Wat als ik hoogsensitief ben ... 

Word jij de creator van je eigen leven?

Weer voeling krijgen met je zelf. Het is zo waardevol en ik ben ervan overtuigd dat mijn 'ook jij bent goed genoeg' online training je hierbij gaat helpen. Ik heb de stappen zelf doorlopen en ervaren dat het werkt. En als ik het kan, dan kan jij het ook.


Jij bent het waard om je vrij te voelen, vrede te sluiten met het verleden en te weten dat je doet. Zodat je het leven kunt gaan leiden dat voor jou is weggelegd.

Het draait allemaal om JOUW leven!


De reis naar je ware zelf is onvergetelijk.


En ik help je er met liefde bij.

SANAA